söndag 25 oktober 2009

Dejter, bowling och pumpor


Helgen som gick nu var väldigt bra! I fredags tog jag det lungt efter skolan och sen på kvällen hämtade Sam upp mig. Vi hade bestämt att gå ut och äta middag och sen gå på bio men sen kunde vi inte göra det eftersom hans föräldrar skulle på någon teater eller nåt och han var tvungen att vara hemma med hans lillebror. Vi kollade på film hos honom istället. Jag fick välja film och det blev såklart Love actually, en riktig chic flick ;) Jättetrevlig kille verkligen.

Igår, lördag vaknade vi ganska sent. Gud vad skönt det var att få sova ut! Veckodagarna tar kål på en! Jag och Danielle tog de två pumporna vi köpte förra helgen och skar ut ansikten eller vad man ska säga. Sedan rostade vi pumpakärnorna i ugnen :) Lite senare kom Ned och Megan över. Sedan åkte vi och mötte upp två killar och spelade bowling! I andra omgången gjorde jag 4 strikes och 1 spare! :D Wohooo! Sedan åkte vi till en restaurang för Ned och Danielle var hungriga. De delade på en pizza och sen åkte vi hem. Vid halv 8 kom Adam och hämtade upp mig och sen åkte vi till en bio och såg filmen "Where the wild things are" som är baserad på en amerikansk barnbok. Söt film var det verkligen! Efter filmen åt vi på Denny's och sen skjutsade han hem mig.

Två "dejter" på en helg, inte illa haha. Det var inte meningen att jag skulle ut med båda egentligen men det blev så tillslut. Idag (söndag) ska jag ägna en massa tid åt plugg. Har ett fysikprov imorgon och ett quiz (lite mer som ett test) i franska. Dessutom måste jag skriva om en uppsats i U.S. history. Det hade blivit lite missförstånd så jag fick ett D i det (7/20 hahahah!). I uppsatsen skulle man argumentera om man var för/mot att Microsoft är en monopol. Alltså vad är det för ämne?? Jag och datorer liksom.. Det går inte hand i hand! Många av er (mina vänner i Kalmar) vet att jag lärde mig för några månader sen var ett modem är....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar