onsdag 7 oktober 2009

Mackinac Island 3-5 oktober













































I lördags lämnade vi huset kl 10 på morgonen (1 timme efter planerat haha..) för att åka till Mackinac island. Resan tog ungefär 4 timmar så det var inte så farligt. Vi hade kul i bilen :)
På vägen stannade vi på en polsk restaurang och åt polsk mat! Riktigt gott var det! Sedan delade vi på en efterrätt och guuuuud vad god den var!
Så om jag ska sammanfatta hela helgen lite snabbt så gick vi på lite sightseeing, åt på restaurang varje dag och träffade Bobs föräldrar, hans syster och hennes man och Kyle.
Ön är så vacker och det finns inga bilar!! Vilket är ganska annorlunda om man jämför med resten av USA ;) Så folk tar sig omkring på cykel och häst och vagn! Ön har sin lilla charm. Den är även känd för sin goda fudge och det fanns flera butiker på samma gata!
Sista dagen gick vi upp tidigt på morgonen och joggade/powerwalkade en runda på ön. Den var mer än 7 miles (= ungefär 11 km!!!!!!!). Bob var smart och stannade på hotellrummet och packade.. Gud efter den rundan var jag D-Ö-D! Men man kände sig duktig efteråt måste jag ju säga :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar