söndag 18 april 2010

Myrtle Beach (6-12 april)




























Morgonen den 6 april skjutsade Ned oss till flygplatsen och sedan flög vi från Detroit till Atlanta. Där fick vi vänta i 4 timmar! Ganska lång tid men med sina tre bästa vänner blir det sällan tråkigt ;) Vi åt Ben & Jerry's glass, gick runt på flygplatsen och satt i gaten och löste Sudoku haha. Sedan flög vi vidare från Atlanta till Charlotte (North Carolina). Ryan kom och hämtade oss och sedan åkte vi till en restaurang down town och åt pizza. Jag fick även chansen att träffa Emilia (för er som inte bor i Kalmar - hon är en kompis som också gick på Kagg) och hennes kompis så de joinade oss. Riktigt kul att se henne här i USA! Sedan åkte vi hem till Ryan och Cathi, kollade på film och gick och lade oss.

Dagen efter sov vi till 12 och sedan åkte vi tjejer och Ryan ner till Myrtle beach, South Carolina. Det tog cirka 4 timmar, de bor precis på gränsen mellan North och South Carolina. När vi kom fram åt vi chicken wraps på Chick-fil-A och sen checkade vi in på vårt hotell. Vi träffade även Ryan och Cathis vänner Jesse och Heather som bodde med oss i två dagar. Hotellet, eller vår condo, var riktigt fint! Vi hade kök, vardagsrum, ett sovrum med två dubbelsängar där vi tjejer bodde + badrum och ett sovrum + badrum där Cathi och Ryan sov. Jesse och Heather sov i bäddsoffan i vardagsrummet. Balkongen hade lite utsikt över havet och sedan hade hotellet inomhuspool, inomhuspool, jacuzzi, gym, lekplats för småbarn, restaurang m.m.

Första kvällen gjorde vi inte så mycket. Vi tog en kvällspromenad på stranden och kollade på film innan vi gick och lade oss.

Resten av veckan gjorde vi i princip samma sak varje dag. Vaknade runt 11, åt frukost, gick ner till stranden där vi solade och badade i några timmar, åt lunch antingen ute eller tog med oss mackor. Sedan gick vi tillbaks till hotellet runt 5,6-tiden varje kväll, duschade och gjorde något på kvällen och sedan åt vi middag ute. Första kvällen spelade vi minigolf, nån kväll åkte vi till ett outlet mall, gick ut och åt glass, gick ut på kvällspromenader och kollade på film.

Första kvällen gick vi till en restaurang som hette Dicks. Det var nog den roligaste restaurangen jag varit på. Den hette dicks eftersom alla servitörer beter sig som dicks, riktiga svin fast på ett skämtfult sätt liksom. När man åt gick de runt och gjorde pappershattar till alla där de skrev taskiga saker som "I'm the reason why all the guys turn gay", "I can pick up direct TV", "Little dick", "My waiter makes me horny" hahahaha! Så himla roligt! Så alla på restaurangen satt med hattar med en massa roliga saker skrivna på de. På mig skrev de "Made in Taiwan" - tack för det :P

Ett annat riktigt bra ställe vi gick till hette Crab Catchers och de hade nog den bästa sea food jag ätit på väldigt länge!

Vi hade det verkligen riktigt kul på Myrtle Beach! Vi 4 är verkligen riktigt nära vänner och vi har en massa internskämt och roliga saker som hände som vi fortfarande pratar om. Dessutom kom vi hem riktigt bruna och alla i skolan sa "oh my goosh mika, you're so tan.. where have you been??" m.m. Jag kan inte ens ha på mig smink längre för min foundation är typ 10 nyanser för ljus nu. Men man ser bättre ut med lite färg i ansiktet så det gör inte så mycket :)

Hur var ert lov?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar