tisdag 18 maj 2010

Cedar Point



HAHAHA! En snubbe som jobbade vid Power Tower hade en väldigt frän regnjacka.


Igår åkte vi till Cedar Point med fysiken. Vi var sammanlagt 350 pers från vår skola som åkte dit med buss. Nöjesfältet ligget i Ohio så det var en resa på totalt 2 timmar. Syftet med resan var att vi skulle göra vårt final project där genom att göra mätningar på berg och dalbanor och sedan fick vi resten av dagen att roa oss.

På Cedar Point finns några av världens största berg och dalbanor. Faktum är att Top Thrill Dragster på Cedar Point är världens högsta på 130 m och går i 160 km/h. Man accelererar på 4 röda och sen åker man rakt upp och rakt ner. Till vår besvikelse var den och många andra berg och dalbanor nedstängda då det började regna. I början duggade det men senare på dagen öste det ner och vi var våta och kalla.
Så dagen vi längtat så länge efter var en ganska stor besvikelse! Vi spenderade $55 på att stå i spöregn och frysa... Men för att se det på den positiva sidan slapp vi skolan en dag, jag umgicks med mina vänner och vi åkte ändå 4 åk. Power Tower, Magnum, Wicked Twister och Sky Hawk som var grymma!

I sommar åker vi dit igen och då jäklar! Då ska vi åka allt parken har att erbjuda...

Cedar Point, I'll be back!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar