lördag 13 mars 2010

Fredag


Torsdag morgon åkte mina värdföräldrar till Florida för att hälsa på Sandys mamma. Hon bor där med sin man under vinterhalvåret och resten av året bor de i Wisconsin. Sandys mamma har cancer och har blivit ganska svag, dessutom kan hon inte spela golf längre vilket hon verkligen älskar så det har varit tufft för henne. Sandy och Bob bokade därför flygbiljetter ner lite i sista minuten för att hälsa på och umgås med henne. Wohooo FF! haha :D Alla våra vänner tyckte vi kunde ha en sån jättefest men det blir det inte... Vår bror kommer vara hemma och sitta barnvakt ;)

Igår fredag, kom Nick och Ned över och vi kollade alla på film tillsammans. Lite som en dubbeldejt ;) Vi kollade på en skräckfilm så vi hade båda varsin kille att krama om när det blev för läskigt.

Vi har redan planerat att umgås alla fyra igen. Väldigt kul att jag och Danielle är bra vänner och Nick och Ned är bra kompisar med. Eftersom båda killarna är med i baseball-laget ska vi vara där varje match nu under våren och heja på de tillsammans med Molly (som har en pojkvän i laget), Meg (som bara är vän med alla ;P) och Jade (en tjej som också har pojkvän i laget).

4 kommentarer:

  1. HALLLLÅ, BILD PÅ NATE TACKKKKKKK!

    SvaraRadera
  2. hahahaha karin, var fick du NATE ifran?

    SvaraRadera
  3. hmm...vad hette han då? haha bild tack iallafall!! en TYDLIG bild så man verkligen ser hela honom, alla drag och allt. hehe, kan du fixa det? ;) /en otroligt nyfiken kakur

    SvaraRadera
  4. han heter nick blogin haha! det finns ju annars en bild på mig och han här på bloggen! men jo kanske jag kan fixa.. annars får du snoka på facebook ;) sök på hans namn! tuija vet vilka du ska kolla in haha! profilbild nr 8 och 10 ;)

    SvaraRadera