onsdag 24 februari 2010

Dag 3 - Universal Stuidos




















Tredje dagen i Los Angeles gick vi upp tidigt, jag åt en himmelskt god omelett nere i buffén och sen steg vi på bussen för att spendera en heldag på Universal Studios. Det var strålande sol, vi hade på oss shorts och njöt av det fina vädret. Jag hängde mest med ett gäng tjejer under dagen och vi gick på 4D-shower (3D plus effekter som vattenstänk, vind m.m.), house of horrors, 3D berg och dahlbana, vattenshow och även en tour genom Universal där vi fick se en massa uppsättningar de använt i filmer. Så himla häftigt var det! Vi fick se bilarna de använde i "Fast and furious", motellet som filmades i filmen "Psycho" och det bästa av allt WISTERIA LANE! JAG HAR SETT HUSEN FRÅN DESPERATE HOUSEWIVES!!! :D De var mindre i verkligheten plus att de är tomma inuti. Det filmas på ett annat ställe. Hehe under dagen stötte vi på två sheriffer och de frågade "heey how are you doing?" och Ida svarade "cool beans" sen började han helt plötsligt rappa "cool beans, cool cool beans, cool beans co-co-cool beans" i typ 5 minuter haha. Som en radio som fastnat på repeat. Det blev vår lila grej vi sjöng på resten av veckan.
Vi avslutade dagen på Universal Studios med The Jurassic Park ride. Det var som flumride fast man fick åka igenom ett land med en massa dinosaurier och grejer... Den sista nedförsbacken överraskade oss med en stor T-rex över oss och Riina, en finsk tjej blev skiträdd och hon kunde inte sluta skratta när vi stigit av turen.

När vi var klara på Universal Studios gick vi på The Universal City Walk som var upplyst under kvällen. Till middag åt vi burgare på Hard Rock Café och sen åkte vi tillbaks till hotellet i partybussen ;)

Grym dag!
p.s. alltså förlåt för att min svenska suger! efter ett halvår i USA flyter engelskan på mycket lättare och tro mig, det är svårare att hitta orden på svenska när man sitter och skriver här... man inser också hur ordfattigt svenskan är! så många ord i engelskan man bara vill blanda in men jag ska ju inte sluta som silverstedt här ;D hoppas det går att läsa i alla fall haha! d.s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar