onsdag 24 februari 2010

Dag 4 - Mot Las Vegas
















Efter att vi kom hem från Universal Studios fick vi packa våra väskor eftersom det var sista dagen i Los Angeles. Det var världens oreda i rummet... jag är såklart expert på att sprida ut mina saker. Plus att jag var den enda på resan med två resväskor!! Jag hade verkligen gjort mitt bästa för att inte få övervikt (det fick jag inte heller) men alltså släpa runt på två resväskor var ingen hit! Så tips för er som ska resa snart, packa EN väska :D

På morgonen åt vi frukost på hotellet. Jag åt min omelett igen :D Sedan satte vi oss på bussen till vår nästa destination LAS VEEEGAS! Bussresan tog cirka 5 timmar vilket var rätt segt men med rätt människor blir det sällan tråkigt :) När vi lämnade California och kom in i Nevada märkte man hur landskapet ändrade sig. Nevada är en enda stor öken! Las Vegas är en storstad mitt ute i ingenstans, vilket ser rätt roligt ut. Mitt ute i öknen ploppar det upp en massa höghus :)

Hotellet vi kom fram till var rätt fint, inte lika bra som förra hotellet men standard liksom. Eftersom vi var 160 pers som skulle upp i rummen var det världens kö till hissarna så någon föreslog att vi skulle ta trapporna upp (återigen, ta bara med 1 väska om du kan när du reser...). Släpa upp 2 resväskor upp 4 våningar var en riktig workout!

När vi kom in i rummet fick vi en timme på oss att göra oss i ordning och sen åkte vi till The Stratosphere för att äta buffé. Gud det fanns hur mycket mat som helst!! Nackdelen med buffé är ju att man vill prova allt så jag var så mätt att jag knappt kunde röra mig. Till efterrätt fanns det en massa olika tårtor, pajer, kakor, bakelser och glass med olika toppingar. Yum! Efter att vi var mätta och belåtna gick vi till en magic show. Trollkarlen var heeeeelt otrolig! Det var riktigt underhållande och man bara satt och gapade åt alla tricks han gjorde. Alla satt där och fattade inte hur han bar sig åt.

Efter showen fick vi gå fram och se alla tigrar på nära håll och även ta kort med trollkarlen. NICE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar