tisdag 22 juni 2010

Cimaroli's









På fredagen åkte jag, Danielle och Sandy hem till Don igen för att hjälpa honom skriva tack kort. Toad och Dianne (Sandys bror och fru), Kathy (Sandys svägerska) och Dons dotter. Efter några timmar var vi klara och sedan åkre vi tillbaks hem till Bobs föräldrar.

På kvällen åkte vi till Cimaroli's för att äta middag. Vi träffade Lori, hennes man Clifford och deras son Brennan där och sedan njöt vi av en fin middag innan det nästan började regna. Efter middagen hängde vi alla inne i baren och det var ett sånt ställe där alla kände alla! Sandy och Bob träffade gamla bekanta så de minglade för fullt. Jag och Danielle satt med Sandy, hennes barndomsvän och hennes kille, Ryan och henner farföräldrar och vi fick till och med festa till det lite med en glassdrink. I Wisonsin är det nämligen tillåtet för mindreåriga att dricka och beställa från baren så länge man är med sina föräldrar. Sweet! :)
När vi åkte hem från restaurangen var himlen orange och vädret var riktigt märkligt. Det såg ut som ett typiskt tornadoväder. Himlen hade två stora regnbågar och solen var på väg att gå ner så det var nog bland det finaste jag sett. Tog lite bilder när vi körde hem. På kvällen hängde vi bara hemma hos Danielles farmor och farfar och kollade på film innan vi gick och lade oss. Robin Hood, Men in tights! Haha för rolig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar