torsdag 3 juni 2010

New York - Dag 3














Dag 3

Även denna dagen åt vi frukost på Jamba Juice. Fast denna gången provade vi en annan smak. Vi tog tunnelbanan ner till Chinatown och gud vilken varm dag! Solen gassade! Vi gick runt och strosade längs gatorna bland grillade ankor, fruktstånd och billiga fejkväskor och solglasögon. Riktigt charmigt ställe tycker jag! Kul att se en helt annan sida av New York. Vi stannade på ett ställe där vi provade kinesiska bakelser och Danielle fyndade även en handväska och vi köpte solglasögon. Vi promenerade vidare till Soho där vi stannade åt åt paninis till lunch. Riktigt mysig stadsdel och bra shoppingställe!

Efter lunch åkte vi till West Village, eller också The Meetpacking District som det kallades där vi blev bjudna på fika hos mammas vän Nancy. Hon bodde i en riktigt fin lägenhet tillsammans med sin man och son. Hon bjöd på riktigt lyxig chokladtårta och annat gott. Sedan tog hon oss till en Monet utställning i ett område med många gallerier och museum.
På kvällen var vi alla trötta så vi strosade runt på Times Square och sedan chillade vi på hotellet. Vi köpte lite pop corn och så kollade vi på Sex and the City filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar